28 Mayıs 2009 Perşembe

İlginç bir Hobi Daha...


Ne değişik fikirler, değişik zevkler ve hobiler var değil mi? Sıcak yaz günlerinde vazgeçemediğimiz tatlıların başında dondurma gelir. Şöyle soğuk soğuk, hemen hararetimizi alıverir. Çocukluğumuzda bir tek markanın dışında hep külahlı yerdik ama o tek marka saplı dondurmanında tadı başkaydı. Sonra dondurma biter sapını üzüntü ile atardık. Artık atmıyoruz. Devir hesap devri. Geri dönüştürüyoruz. Neler mi yapıyoruz...
Dondurma saplarını biriktiriyoruz, birbirine yapıştırıyoruz ve fotoğraflarımızı koyacağımız harika çerçeveler yapıyoruz.

Değişik şekillerde sepetler, saksılar yapabiliyoruz.

Kenarlarını dışarda bırakarak yapıştırdığımızda daha değişik modellerde kutular yapabiliriz.

Değişik ev maketleri yapabiliriz. Yapabiliyorsak araç maketler de tasarlayabiliriz.

Hatta kalemlik veya kitaplık da oluşturabiliriz.Sonuçta kullanmayıp attığımız dondurma saplarından birşeyler üretmek ve güzel bir hobi oluşturmak harika bir şey...

5 yorum:

duygu dedi ki...

vouvv çok harikaymış gerçketen :) tatlışkom sizin evde bunlardan bol bol çıkıyordur heralde ablacığım artık yaz sonunda bir kalemlik mi yaparsınız yoksa ev mi mertçiğimle birlikte :)

duygu dedi ki...

bu aradaaa ilaaannn ediyorummm bugünnn bu siteninn pekk güzeell peekk güzidee sahibinin doğum günüüü!! veee o doğum gününe girdiği bu ilk dakikalarda sizinle yeni birşeyler paylaşmak amacıyla bilgisayarın karşısında oturuyor pek sayın okurlar! :) kıymetinizi bilin yanii!! :)) veee benimm tatlılarr tatlısı ablaammm iyii kiii doğdunn iyii ki varsın seni çooookk ama çookk seviyoruz biz! gelince birlikte de üflerizz pastanı olur muu?:)

Unknown on 29 Mayıs 2009 00:47 dedi ki...

senin istedğin özel birşey varsa onu yaparız... Duyguşum...:)

duygu dedi ki...

yok ablacığım benim senin yaptığın her şey çok güzel olur zaten de merte kalemlik fln yaparsınız bence :)

Unknown on 29 Mayıs 2009 00:52 dedi ki...

Yavru kuşum bana en büyük hediye sizin varlığınız.İyiki doğmuşum da senin gibi bir güzelin ablası olmuşum.Pastayı bekletiyorum ben merak etmeyin.Üfleriz birlikte..)

Yorum Gönder

 

Son Yazılar

Son Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yumak Sepeti Blog Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Blog for Blog Yumak Sepeti Flower Image by YumakSepeti